Баща на четири деца сложи край на живота си във Враца. Трагедията

...
Баща на четири деца сложи край на живота си във Враца. Трагедията
Коментари Харесай

Откриха мъртъв зетя на известен врачански бизнесмен


Баща на четири деца постави завършек на живота си във Враца. Трагедията се е разиграла в понеделник сутринта във врачанския ж.к. „ Медковец “.

35-годишният Калин Съловски е открит обесен в къщата си. На ужасяващата панорама се натъкнала неговата брачна половинка Валентина, оповестява BulNews.

Починалият мъж е многодетен татко. Той има 3 деца от предходен брак и още 1 от втората си брачна половинка, с която узаконили връзката си предходната година. Негов тъст е известният врачански предприемач Петър Цветков, който е притежател на известната компания „ Тя и Той “. 

Все още не е ясно каква е повода младият мъж да вземе съдбовното решение. Той се е занимавал с компютри и в града се приказва, че копаел за криптовалута.

Възможно е неговото самоубийство да има връзка с банкрута на една от най-големите крипто тържища FTX. След оповестяването в неплатежоспособност огромен брой хора от целия свят изгубиха спестяванията си, а международни медии към този момент оповестиха за други случаи на самоубийства, подбудени от това. Съловски е заровен през днешния ден в новите гробища във Враца. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР